G-RCGJCSMR0H Tábori Krónika 2023. július 19.
top of page
Orallok_logo_fekete.png

TÁBOROK AZ ŐRSÉGBEN

Magazin

Tábori Krónika 2023. július 19.



Drága Szeretteink!


Immáron a harmadik napot végezvén, erőst csodálkozánk, hogy voltaképpen az tábor felén túllevénk. Olybá tűnik, mintha most érkeztünk volna, ugyanakkor hónapok óta itt levénk.


A reggelt testünk átmozgatásával kezdénk, majd jól bélakván látánk néki feladataink tengerének.

Legelsőként is Dóri felvoná a zászlót, mert kedvességével, eszes hozzászólásaival kiérdemlé ezen jogot.

Leányaink ma Szidivel, a Varázstündérünkkel sütének perecet és málét, majd Erzsikével folytaták az vasi népdalok éneklését. Eközben természetesen szövéseikkel is szépen haladának. Csakúgy, mint ifjaink a fegyverek forgatásával, kik le sem akarák tenni azt még szabadidőben sem.


Az délidőben történő lakmározás után elsétálánk egy fogadóba, mely oly dolgot árusíta, ami eleinknek legszebb nyári álmaiban létezett csupán. Ezen varázslat egy pálcikán kézbe vehető hűsítő, mely hidegével a telet idézi meg a nyárban. Igaz, rövid időre, de belülről frissíte fel minket.


Oly fergeteges kedvünk kerekedék, hogy táncra perdülénk, s átmulatozánk a délutánt, melynek hűvösségét immáron a Jó Isten biztosítá számunkra égből hulló záporával.


A zászlót Tajti Benedek vitéz voná le, ki mindenki elismerését kivívá példamutató kitartásával, végsőkig való küzdelmével. Közben ismét mosolyga ránk Nap Atya az fenti magasságokból, mi pediglen egymásra ez földi gyönyörű helyről.


Lassan estebédhez készülődénk, így a Jó Isten oltalmába ajánlunk ismét Titeket, Felétek irányuló végtelen szeretetünkkel!


Szeretettel rovatnak e sorok a Jó Isten tenyeréből, Őrálló Szerről, az Őrállók Tábor harmadik napján.


Kívánánk Nektek a Mennyei Édesapánktól megáldott, nyugodalmas jó éjszakát, abban a tudatban, hogy Ő nem csak reánk, hanem Reátok is vigyáz. 😊

5 views0 comments
bottom of page