G-RCGJCSMR0H
top of page
Orallok_logo_fekete.png

RÓLUNK MONDTÁK

image.png
Kovácsné gróf brigitta

A lányok ismét sok boldog élménnyel gazdagodtak! Imádták! Nagyon szeretnek nálatok lenni! Nem tudunk elég hálásak lenni! Köszönünk nektek mindent! Biztos, hogy amíg tábort szerveztek, a csajok ott lesznek! Szeretünk benneteket! 😘 
 

Lányom részt vett a ma véget érő „Őrállók” táborban, és a befejezésre én is elmentem.
Igaz, hogy csak a végét láttam, de mivel egy-két hazai és nemzetközi professzionális rendezvény megszervezésében jó pár évvel ezelőtt magam is aktívan, vezető szervezőként résztvettem, így tudom, hogy: a sokszor természetesnek és úgymond jónak tűnő rendezvény/program mögött, hogy az valóban jó legyen és azt szeressék a résztvevők, ahhoz kell egy igazán jó koncepció, egy erős szándék, nagy szakmai háttér tudás, azaz „know how”, elhivatottság, egy jó szervező csapat összekovácsolása és professzionális megvalósítás, rengeteg belefektetett munkával. Amit a kívülálló nem is lát.
Nem hiába kellett a 45 gyerek mellé 27 segítő.
Én szoktam mondani, egy rendezvény „él”, azzal együtt kell „mozogni” éjjel-nappal, amíg a rendezvény tart.
Profi munka volt! Gratulálok. Én csak ma délután 3-tól fél 5-ig láttam a „dolgot”, de azonnal „lejött” nekem a lényeg, így azt kell, hogy mondjam: Elismerésem mindenkinek, aki ennek a megvalósításában közreműködött. Ha lenne kalapom, most megemelném! 

image (1).png
Kutfej attila
image (2).png
Szűcs Renáta

Tegnap nem tudtam elmenni, csak a férjem kísérte el Botit, és Norbi le volt nyűgözve a tábor energiájától, egységétől, a szervezéstől, a himnuszoktól és még sorolhatnám. Annyira tetszett neki, ma is erről beszélt folyamatosan. 😅
Szóval mindent köszönünk! Nagyon tetszett Botinak, élvezte a tábort, öröme volt benne! ❤️
Boti testvérét, Bálintot szeretnénk beíratni a következő turnusra. Szeretnénk, ha átélné ő is mindezt és részese lenne ennek a remek tábornak.


Fantasztikus, amit csináltok és fantasztikus, ahogyan csináljátok; benneteket a Jó Isten küldött ide és örökké hálás leszek azért, hogy mi is "belétek botlottunk". Bármi nehézségetek is legyen, kérlek, soha ne adjátok fel a munkát, mert a világnak most kiváltképp szüksége van ilyen emberekre, mint Ti. Ha bármiben segíthetünk, szóljatok. Ölelés Neked, Tamásnak és az egész közösségnek!!

 

image (3).png
kati és vilmos
image (4).png
Magyar mónika

A "magot" jól elvetettétek s én gondoskodni fogok arról, hogy szép palánta s erős hajtás legyen belőle.
Végtelen köszönet és hála mindenért, a " kibővített" asztali áldásért, a fegyelemért, figyelemért, tiszteletért, amit a Gyerekek kapnak Tőletek, Belőletek. ❤
Készül az Őrállók album és mikor a fotót betettük, Peti azonnal mondta: Anyu, jövőre is ott leszek, de akkor már ott alszom.
Én sajnálni fogom, hogy nem itthon alszik, de Nálatok, Veletek lenni igazi feltöltődés.

Remélem Ti is jól vagytok s kicsit már ki is pihentétek Magatokat!?
Isten Áldjon Erővel, Békével, Szeretettel, Bölcsességgel.


 

Lázár nagyon jól érezte magát. Azóta is csak jönnek az emlékek, amiket megoszt velünk (és tulajdonképpen bárkivel, akivel találkozik). Ez az ő világa, közege, érdeklődési köre.
Nagyon hálásak vagyunk Nektek azért, hogy ezt az értékrendet, világnézetet, felfogást közvetítitek a gyerekek felé. 
Lázár pityeregve jött el a táborból, de mi sem bírtuk ki száraz szemmel.
És köszönjük az ima, himnuszok mellett a Nélküled-et is! ❤️ 


image (5).png
Kovács Krisztina
image (6).png
Bauerné Vidos Erika

Minden nagyon tetszett nekik! Nagyon jól érezték magukat! Máténak, mikor odaértünk érte, az volt az első mondata, hogy jövőre is jöhet- e. 🙂
Hálásan köszönjük! A táborzáró nekünk is nagy élmény volt! Jó, hogy van ilyen tábor, ahol az igazán fontos értékek mentén foglalkoznak a gyerekekkel!
A másik, hogy jó volt látni az öleléseket! A gyerekeimnek mondtam is, kár, hogy nem vagyok gyerek, mert én is mennék!
Ezt komolyan mondom, a közös ének és az Isten jelenléte mindenben, megfogta ezeket a rakoncátlan gyerekeket!
Kívánom, hogy még sokáig tudjátok csinálni, és csináljátok így!!!!
Fejlesztő pedagógus vagyok, tudom mi az ennyi gyerekkel... de ez nektek nagyon megy! Szuperek vagytok! Akivel csak beszélek, mindenkinek elmondtam, mondom! Nagyon- nagyon köszönjük még egyszer is!  

Ismételten hatalmas élmény volt a fiúknak!🙂
Csodás tapasztalatokkal gazdagodtak!🙂
Természetesen haza sem jöttek volna, nem is kérdés, hogy máris indulnának vissza. 
Úgy hogy hálásan köszönjük ezt az egy hetet, csodás volt! 

image (7).png
Bartha Erzsébet
image (8).png
Fodor Anna

Kedves Őrállók! 
Nagy örömünkre szolgált, hogy gyermekeink Nálatok táborozhattak. Köszönjük mindazt a szeretetet, amivel körülvettétek őket. 
Szuper jók voltak a programok: 
A fiúknak óriási élmény volt, hogy úgy lehettek kemények és "férfiak", hogy közben szeretetben voltak és tisztelték egymást. Együtt és egymásért tanultak küzdeni és kiállni, nem egymás ellen, mint a mindennapokban pl. az iskolában. Bár panaszkodtak a fekvőtámaszokra, de érzem, hogy valójában élvezték. Szerették a harcokat, a megpróbáltatást, a küzdelmet, és nagy öröm volt számukra, hogy a hozzáállásukat díjazták. Mindannyian átlépték a határaikat: egyikük a lovaglásban, másikuk az anya nélkül alvásban, harmadik pedig a fájdalom legyőzésében és a fel-nem-adásban. 
A legjobban talán a fiam foglalta össze a tábort: "Gondoltam, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ennyire". Már ki is dolgozták a pénzügyi részét a jövő évi tábornak.
A táborzáró is csodálatos volt. Látszott a rengeteg munka és érződött a sok-sok szeretet, ami mögötte volt. Nagyon kedves dolog, hogy mindenki név szerint kapott ajándékot és tapsot. Tényleg Isten tenyerén áll ez a tábor. 
Fantasztikus, hogy olyan sok segítő van, ennyi fiatal, akit mind bevonzottatok ebbe a szolgálatba! Ez külön hatalmas érdem!
Köszönöm mindannyiótok munkáját, szívét-lelkét, amit beletettetek, hogy ilyen csodálatos értékekkel ajándékoztátok meg a gyerekeket. 


 

Mindent nagyon köszönünk! 😊Azt hiszem, Emma a világ legboldogabb gyereke lett ezen a hèten. ♥️ Alig várja az augusztust, hogy ismét mehessen a tàborba. ❤
Köszönjük ezt a csoda hetet! ❤💖 Tényleg egy csoda tàbor, csodálatos csupa jó emberrel, ennél jobb helyre nem is mehetett volna Emma....Csak a táborról beszèl ès hatalmas nagy boldogság van benne! Mi is nagyon örülünk. Nem is tudom leírni vagy elmondani, mennyire! ♥️Alig várja, hogy újból ott lehessen...ès vègre megeszi a gyümölcsöt. :-) 

Sunrise over the Wheat Field
Bácskai Andrea
image (9).png
Bácskai Krisztina

Levi a tábort napi szinten emlegeti és mi is. Alig várja, hogy újra mehessen és találkozhasson veletek.
A táborból hazafelé végig sírdogált. Az Őrállós füzetébe felírta a neveteket, kirakta a képet és a képeslapot. És még sorolhatnám...
Azt mondta, hogy szeretne a csapatnak a tagja lenni majd, mint segítő. Felnéz Rátok!
Mielőtt elindultunk - még a táborzáró napján - körbejárta a tábort, megölelgette a kutyust... csak úgy folytak a könnyei.
Az hamar lejött, hogy ez neki nem csak egy tábort jelent. Aztán beszélt is róla. Neki ez egy tartozás valahova. Ahol van emberség, alázat, kitartás, szeretet, összetartozás és elfogadás, hogy egy csapatban mindenki ugyanolyan fontos szerepet tölt be.
Én is olyan örömmel vittem minden nap és alig vártam, hogy mehessek. De nem is azért, hogy őt elhozzam, hanem hogy én is picit ott lehessek...


Minden hálám az ŐRÁLLÓKÉ!  

 

Aryan nagyon-nagyon jól érezte magát, csodálatosan. Szerintem az a szeretet, ami nálatok ott gerjesztve van egy hét alatt, az pótolhatatlan. Ezt egy család másképpen építi fel, de ott az a rengeteg példakép a fiúknak, az önkéntes fiúk, akik nem csak, hogy kemény férfiak és igazi emberek, hanem emellett iszonyatosan meg tudják ezeknek a gyerekeknek tanítani azt, hogy attól, hogy fiú vagy, ugyanúgy ki tudod a szeretetet mutatni és egy ölelés, egy ilyen jellegű kommunikációja a szeretetnek, az nem ciki. Mikor megkérdeztük Aryant, hogy mi tetszett neki a legjobban, azt mondta, hogy minden nagyon tetszett, de a legjobban a Mátéval az ölelkezés, mert így neki lett egy fiú testvére. Neki nincs testvére, és egy csodálatos öcsnél vagy bátynál fantasztikusabb nincs, úgy hogy ez neki nem csak a csapatszellem miatt csodálatos, hanem azért is, hogy így indirekt lett neki egy testvére, vagy több testvére. :-) Nagyon szépen köszönjük még egyszer ezt a csodálatos élményt! 


image (10).png
Katiela Janka Johanna
image (11).png
Palotai Ágnes

Csupa jókat mesélt. Szeretne menni jövőre is. Minden nap sokat mesélt, nagyfiúnak érezte magát, hogy képes volt rá. Nekem az jött le, hogy átlépett kicsit saját magán azzal, hogy itt rend és fegyelem volt és csinálni kellett mindent szót fogadva. Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget. Bennem végig az volt, hogy hadd menjek önkéntesnek, légyszi, légyszi. :-)


 

Ma volt az első nap az iskolában, az első beszámolók a nyári élményekről…Marci annyit áradozott rólatok, hogy ma nap végén sokan nálam érdeklődtek a táborról.
Mi biztosan megyünk jövőre is, lehet, hogy nem egyedül. 😉
Szeretettel gondolunk rátok, nagy élmény volt szülőként is részese lenni ennek a szeretetteljes, profi tábornak. És nagyon köszönjük a megható táborzárókat is! Mindkétszer pityeregtem kicsit…❤️
Isten áldjon benneteket, jövőre biztosan találkozunk! 😇

 

image (12).png
Ehmanné Dr. Lukács Réka

Ha ők jól érezték magukat, a Te gyermekednek is tetszeni fog!

bottom of page