G-RCGJCSMR0H
top of page
Orallok_logo_fehér.png

IFJÚSÁGI TÁBOR

Az Őrség egyetlen személyiségfejlesztő,
katonai hagyományőrző, valamint értékmentő
kézműves alkotó tábora

FELELŐSSÉGTELJES SZÜLŐ FIGYELEM!

Neked is fontos, hogy gyermeked ne az éppen aktuális trendi irányok mentén nőjön fel? 

Szeretnéd, hogy időtálló értékeket kapjon?

Hogy gyökere és szárnyai is legyenek, de nem tudod, hogy mindezt hol kaphatná meg? 

Welcome.jpg

BÍZD RÁNK!

AZ ŐRSÉG EGYETLEN KATONAI HAGYOMÁNYŐRZŐ, VALAMINT ÉRTÉKMENTŐ KÉZMŰVES ALKOTÓ TÁBORÁBAN MI OLYAN ŐSI MAGYAR ÉRTÉKRENDRE NEVELJÜK GYERMEKED, MELLYEL MINDEN KORBAN MEGÁLLJA A HELYÉT.

Ha téged is megőrjít, már csak a puszta gondolata annak, hogy gyermeked minden szabadidejét kütyüzéssel tölti, és küzdesz, hogy olyan programot találj ki, ami messze túlszárnyalja a virtuális világ által kínált lehetőségeket,

vagy ha attól félsz, hogy szemed fénye végképp kezelhetetlen lesz és totálisan elidegenedik tőled,

vagy ha olyan helyet keresel, ami a te értékrendednek maximálisan megfelel, akkor olvass tovább! A lehető legjobb helyen jársz!

117122380_1548061708688749_4202052920244079077_n_edited.jpg

Szeretném, ha tudnád, hogy van olyan lehetőség, ami a Te gyermekednek is biztosítja a katartikus nyári élményt, mely Mindnyájatok életére átütő hatást gyakorol. Melynek során rátalál önmagában a valódi énjére, felfedezi és megtanulja használni a tálentumait, megismeri és elsajátítja dédapáink értékrendjét, és a Jó Isten alkotta csodálatos világ ajándékait, amely mellett a virtuális tér csupán nevetséges árnyékká törpül.

Orallok_logo_fekete.png

Biztos vagyok benne, hogy a lelked mélyén Te is pontosan tudod, mennyire súlyos következményei lesznek, ha megint a homokba dugod a fejed, és továbbra se lépsz semmit… Ha továbbra is minden marad a régiben…

 • Azt, hogy elmegy az idő felettetek. 

 • És akkor aztán nem csak egész nyárra, hanem egész életére elnyeli gyermekedet a virtuális valóság, és pár év múlva rácsodálkozol: „Úristen, én nem ezt akartam!”.

 • Azt hiszed, tengernyi időd van, hogy jó irányba tereld és megfelelően neveld, de valójában ez önámítás. 

 • „Jaj, mintha csak tegnap született volna!”….de mindjárt felnőtt lesz. 

 • „Ó, milyen édes!”….de mostanra akaratos, és néha azért az agyadra megy.

 • „Milyen cukin mondja: nem!”….de túl sokszor, lassan szinte mindenre.

 • „Még csak 2 éves, de már milyen ügyesen tabletezik!”…de egyszer csak azt veszed észre, hogy függő lett tőle, mintha csak drogos lenne.

 • „Jaj, de édesen énekli a dzsingül bellzt”….de a magyarsága és a nemzeti identitása, számára semmit sem jelent.

És mindennek mi a forrása?

A legtöbb szülő nyáron csak keres egy akármilyen tábort, ami a legegyszerűbb, mert közel van, vagy olcsó, esetleg divatos, de megvan az esély arra, hogy kiégett felnőttek vannak a gyermekekkel, akik a sajátjaikkal sem tudnak mit kezdeni. 

Atya Ég! Mi lesz ennek a vége?!


Az, hogy a Szíved Legnagyobb Kincsét egy gyermekmegőrzőbe rakod, ahol: egész nap kütyüznek, esetleg filmet néznek, strandolnak, silány menzakaja van és annyira tucat és erőltetett az egész. Még rosszabb esetben nincs elegendő felnőtt, hogy mindenkire figyeljenek, és hamar megvan a baj. Az is előfordulhat, hogy gyermekedet kiközösítik, és magányosan tölti az egész hetet. Esetleg megkülönböztetik az anyagi vagy társadalmi helyzeted alapján. Nem lehet önmaga, és nem tud önfeledten viselkedni. Végső soron olyan behatások érik, amik nem a megfelelő irányba terelik.

Orallok_logo_fekete.png

ESETLEG MEGTÖRTÉNT MÁR VELED?

Csalódtál a táborszervezőkben, megbízhatatlannak és utolérhetetlennek láttad őket, becsapva érezted Magad, mert az ajánlatukhoz képest jelentősen gyengébb színvonallal találkoztál. Mindez amiatt, mert az ő gondolkodásuk gyermekközpontú helyett pénzközpontú volt.

Mert, ha igen, akkor már sejtheted a végeredményt. Ha megalkuszol és nem állsz ki a gyermekedért és Önmagadért, és nem állsz bele abba, hogy a lehető legjobbról gondoskodj, ami a nevelését illeti,

akkor végső esetben ez odáig fajulhat, hogy gyermeked anélkül nő fel, hogy Te gondoskodnál számára a pozitív hatásokról, olyan élményekről, melyek szerinted értékesek. Egy idő után a gyerekek átveszik az ilyen családban a vezetést. Gyakorlatilag ők a főnökök. A saját szüleik behódolnak a békesség kedvéért, hiszen azt hiszik, hogy ellenkező esetben sérülne a gyermek személyisége, pedig valójában attól sérül, hogy a szülőknek könnyebb elhinniük a trendi hazugságokat, mellyel a társadalmat torzítják el, és a könnyebb ellenállás mentén mindent ráhagynak a kis zsarnokra. A korlátok nélkül felnövő gyermek azonban nincs biztonságban. A következetes fegyelem nem ellentéte a szeretetnek. Sőt: együtt hatékony igazán.

TUDTAD, HOGY A WHO 2018 ÓTA A VIDEÓJÁTÉK-FÜGGŐSÉGET BETEGSÉGKÉNT KEZELI (BNO-11)?

ELKÉPESZTŐ, IGAZ?

számítógépes játék.jpg

A gyermekek nagy része több időt tölt a virtuális térben, mint a családjával. Ez torzítja a személyiségét, hiszen a különböző szociális kompetenciákat nem a valóságban éli meg, hanem egy eltorzult, képzelt világban, amiből bármikor kiszállhat, ha megunta a küzdést, bárkitől megszabadulhat, aki neki nem szimpatikus. Hamis profillal létezhet és semmi nem motiválja a komfortzónája elhagyására. 

KÉRLEK! NE VÁRD MEG, AMÍG A TE GYERMEKED-,
A TE CSALÁDOD IS IDEÁIG JUT!

Pontosan tudom, hogy Te VALÓS gyermeket szeretnél nevelni. VALÓS tiszteletet és szeretetet vársz, mert azt adsz. Azt szeretnéd, hogy szemed fénye a VALÓS világban állja meg a helyét, és ott legyen majd VALÓSÁGOSAN boldog. 


Jól sejtem? 
Akkor nyugodj meg! Jó helyen jársz, segítünk! 

Orallok_logo_fekete.png
Pfeiffer Tamás.JPG

PFEIFFER TAMÁS VAGYOK, STRATÉGIAI SZEMÉLYISÉGFEJLESZ-TŐKÉNT A VILÁG LEGJOBBJÁTÓL TANULTAM, ÉS HIDD EL, PONTOSAN TUDOM, HOGY MIT KELL TENNI.

2010 óta a „Fiúból férfit nevelés” specialistája vagyok, csak az elmúlt 4 évben több, mint 2000 fiatallal dolgoztam együtt – sikerrel! Mindig is az volt az álmom, hogy minél több emberhez juttassam el ezt a tudásomat és minél több gyermeknek biztosítsam élete legjobb nyarát a fenti értékek mentén. 


Ezért aztán az Alapítványunkkal létrehoztuk az Őrség egyetlen személyiségfejlesztő, katonai hagyományőrző, valamint értékmentő kézműves alkotó táborát, lányoknak és fiúknak egyaránt! 


Ahol az a legfőbb irányelv, hogy aki hozzánk ellátogat, tapasztalja meg a Mennyek Országát a törődésünkön, odafigyelésünkön és szeretetünkön keresztül.

239275852_1856140464547537_929025444929421433_n.jpg

Nálunk:

 • szakmailag magasan képzett felnőttek felügyelik a tábort, akik ráadásul rajonganak a gyermekekért!

 • kütyü nélkül is értelmesen telik az idő!

 • változatos programok vannak!

 • Még a szabadidőben is odafigyelünk a gyermekekre, egy pillanatra sem hagyjuk őket felügyelet nélkül,

 • egyenrangú társnak kezeljük őket: tegeződünk és megadjuk a tiszteletet,

 • nincsen „problémás gyerek”, csak olyan, aki több figyelmet igényel, és azt meg is kapja.

 • nincs durvaság és csúnya beszéd,

 • profin kezeljük a hisztit…

 • következetes fegyelemmel foglalkozunk a táborozókkal,

 • minden problémát észreveszünk, és közösen megoldást keresünk rá.

 • a gyermekek biztonságos körülmények között lépnek ki a komfortzónájukból, mindvégig mellettük vagyunk, és fogjuk a kezüket.

 • megtanítjuk nekik az összetartást és a kitartást,

 • megtanítjuk, hogy hogyan dolgozzanak csapatban, és hogyan küzdjenek a céljaikért.

 • segítünk felfedezni a bennük rejlő egyéni értékeiket,

 • fejlesztjük a szociális kompetenciákat,

 • megismertetjük velük a magyarság kincseit.

 • nemcsak beszélünk róla, hanem meg is mutatjuk nekik a Jó Isten szeretetét.

Őrállók segítő.jpg

EBBEN A TÁBORBAN EGY ÖNKÉNTESRE MAXIMUM 3 GYERMEK JUT.
EGY ÁTLAG TÁBORBAN 1 SEGÍTŐRE VAN 10 GYERMEK.

NEM LEHET AKÁRKI SEGÍTŐ!

Ebben a táborban csak és kizárólag az lehet önkéntes, aki teljesíti a felvételi vizsgát, ami több havi kemény felkészülést és komfortzónából való kilépést igényel, hogy valójában a sajátjának érezze a közösségünket és a gyermekekkel való foglalkozást. A kézműveseknek egy „mestermunkát” kell elkészíteniük, a katonáknak pedig komplex fizikai felmérőn kell megfelelniük.

 

Hogy ez mennyire kemény?

Aki a teljesíthető három szint közül a legmagasabbat szeretné elérni, azaz Különleges Katonai Segítő akar lenni, annak a Magyar Honvédség Különleges Műveleteinek bekerülési szintjét kell teljesítenie, ami gyakorlatilag az Elite Challenge program bekerülési szintje is. (Köszönet érte Koltai Arnold nyugalmazott alezredes úrnak!)

El tudod tehát képzelni, mekkora komolysággal, fegyelemmel és kötelességtudattal álnak hozzá a segítőink?


Ebben a táborban minden a szemed fényéről: a Gyermekedről szól.

Ne higgy nekem
Orallok_logo_fekete.png

DE TUDOD MIT? NE HIGGY NEKEM CSAK ÚGY!

Olvasd végig azoknak a szülőknek a gondolatait, akik ebben az évben is ránk bízták gyermeküket…

DSC00077-2.jpg

Mi, illetve a most 13 éves fiunk szinte az ország másik végéből érkeztünk. Megnéztem, légvonalban élünk 417 kilométer távolságra Siskaszertől. Egy Őrálló Segítő Angyal révén jutott el hozzám a tábor híre. Nekem az Ő személye eleve garancia volt. Azonnali, zsigeri, egyértelmű „IGEN! Bár eljuthatnánk ide!” érzés jelent meg bennem. A honlap és a hírlevelek információi ezt csak megerősítették. A fiunk által idén nyáron először megélt élmények és tapasztalatok pedig fényesen bizonyították, hogy milyen jó volt hallgatni erre a megérzésre! Az ismerősök és családtagok csodálkozva kérdezték, hogy „Közelebb nem találtál?”. Nem. Itt és ezt a tábort találtam.  Vagyis, amint írtam, sokkal inkább a tábor és csapata talált meg engem. Hiszem, hogy egyáltalán nem véletlenül.

 

Ami a legfontosabb értéke, úgy vélem: védjegye, az az elfogadó szeretet és hozzáállás, amely itt MINDEN további origója, alapja, háttere. Azért, mert valóban napi szinten folyamatosan jelen van, ezt élik! Nem frázis, nem elmélet, nem elvi, valahol az éterben lebegő távoli tézis. Nem csak „papolnak” róla, hanem ezt mutatják, ezt sugározzák, ezt a légkört teremtik meg, ezt adják át a tábort megvalósító Őrálló Csapat tagjai! Mindenkinek! Közben folyamatosan támogatnak, jelen vannak, elérhetőek, figyelnek, a szó legnemesebb értelmében őrzik a Rájuk bízott gyermekeinket! Ezt a fiatalok érzik, átveszik, tovább viszik. Ez teszi lehetővé azt is, meggyőződésem, hogy a srácok elfogadják a világos, szigorú, ám következetes kereteket és szabályokat. Fegyelmezetten (és büszkén) megcsináljanak akár heti 900 fekvőtámaszt és még mi minden kihívást teljesítsenek sikerrel… (miknek mi csak kisfilmen való nézésébe is belefáradánk vala a záróeseményen). Miközben nevetnek, igazi cserfes kölykökként mindenestül élvezik a tábort és egymás társaságát, mindent megdumálnak és meg is dumálhatnak Tamással és a Segítőkkel is (külön köszönet ezért a lehetőségért!)! S a táborzáró eseményre megérkezve miután megölel a fiam, ez az első mondata: „Jövőre is jövök!”.

 

A szülők is érzik és megtapasztalják ezt az atmoszférát! S megnyugszanak. De nemcsak mikor odaviszik, majd a felemelő záróeseményt követően, a végtelen elköszönő ölelkezések végeztével elhozzák a csemetéjüket. Nekem óriási élmény és végtelenül hálás vagyok érte, hogy folyamatos, világos, s szinte minket is „táborlakóvá” tevő kommunikáció van. Nemcsak szavakkal, hanem fotókkal is. Ugyanazzal az elfogadó, figyelmes szeretettel, amiről fentebb írtam. Felénk, szülők felé is. Tábor előtt (hihetetlen jó előre találkozni minden Őrálló Segítővel!), tábor közben (s minő veretes nyelven megíródott mindenről tudósító napi tábori krónikákkal!), tábor után (visszajelzés, amiből itt biztosan merítenek jövőre). Kisimítja az ember szülői lelkét is.

 

Kedves Tamás, kedves Őrállók Csapat! Köszönet és hála mindenért, a mi fiunk személyében is törzstáborozót nyertetek! 

 

Eke Edit

Lányom részt vett a ma véget érő „Őrállók” táborban, és a befejezésre én is elmentem.
Igaz, hogy csak a végét láttam, de mivel egy-két hazai és nemzetközi professzionális rendezvény megszervezésében jó pár évvel ezelőtt magam is aktívan, vezető szervezőként résztvettem, így tudom, hogy: a sokszor természetesnek és úgymond jónak tűnő rendezvény/program mögött, hogy az valóban jó legyen és azt szeressék a résztvevők, ahhoz kell egy igazán jó koncepció, egy erős szándék, nagy szakmai háttér tudás, azaz „know how”, elhivatottság, egy jó szervező csapat összekovácsolása és professzionális megvalósítás, rengeteg belefektetett munkával. Amit a kívülálló nem is lát.
Nem hiába kellett a 45 gyerek mellé 27 segítő.
Én szoktam mondani, egy rendezvény „él”, azzal együtt kell „mozogni” éjjel-nappal, amíg a rendezvény tart.
Profi munka volt! Gratulálok. Én csak ma délután 3-tól fél 5-ig láttam a „dolgot”, de azonnal „lejött” nekem a lényeg, így azt kell, hogy mondjam: Elismerésem mindenkinek, aki ennek a megvalósításában közreműködött. Ha lenne kalapom, most megemelném!

Kutfej Attila

image (1).png
Magyar család 3.jpg

Kedvesek!

 

Peti 5. éve táborozott Veletek, s immáron ott is aludt. A Jurta, az „ott” alvás és ébredés, az esti elcsendesedés, az ima sok új élményt adott. Érettebb lett lelkileg, önállóbb testileg.

 

Tamással a beszélgetés, Vera mindig mosolyog, Levivel a katonaság megbeszélése, Zsófival egy új barátság kezdete, a kovácsműhely … és hosszasan meséli a közös szép, szeretettel teljes, örömben gazdag élményeket.

 

Peti úgy érzi, hogy nehéz szavakkal elmondani, miért is jó az Őrállók Tábor. Egyszerűen ott kell lenni, meg kell élni a zászló felvonást és levonást; az étkezések előtt - után az áldást énekelve, hálával teljesen elmondani; a fekvőtámasz „tanítását”, a fokos használatát, a Társakkal a közös élményeket...

 

Peti fáradtan, de lelkileg örömben gazdagon jött haza, s természetesen: „Anya, jövőre újra jövök!”

Így legyen.

 

A Jó Isten adjon erőt, békét, szeretetet, egészséget, őszinte szavakat, tiszta szíveket, hogy még sokáig tudjatok munkálkodni, hogy a mi Gyermekeink gazdagodjanak Hitben, Szeretetben,  Tisztességben.

 

Szeretettel, hálás köszönettel, tisztelettel:

Magyar család

Bónuszok

Bónusz # 1 – NYOMKÖVETŐ
Letölthető PDF formátumban kapsz egy pontos programtervet, hogy otthonról is tudd követni, gyermeked mikor miben mesterkedik… Kérd tőlünk ezt a bónuszt, és már küldjük is Neked e-mailben.

Bónusz # 2 – BETEKINTŐ
Hogy képben legyél… Ha szeretnéd nyomon követni a táboros eseményeket. Minden este közzé teszünk a Facebook oldalunkon egy képes beszámolót, hogy lélekben Te is még inkább velünk lehess a héten. Kedveld a Facebook oldalunkat: Őrállók Alapítvány néven találsz ránk.
 
Bónusz # 3 – FORRÓDRÓT
Hogy még inkább biztonságban tudd gyermeked, ezen a számon bármikor elérhetsz bennünket, a nap 24 órájában. Hívd bátran Anduska Veronikát, Verát a +36 70 426-7686-os telefonszámon. Sőt! Ha szeretnéd, történjen ez a beszélgetés a mi költségünkre! Csak írj egy SMS-t, és visszahívunk! Így könnyedén tudsz gyermekeddel beszélni vagy gyermekedről kérdezni. Akár a tudta nélkül is.
 
Bónusz # 4 – ÉLŐ FOTOPORT
Táborunk végén lehetőségetek nyílik fényképezkedni a tábori háziállatokkal, akik a legszebb formájukat hozva pózolnak veletek egy családi képen.
Hogy kikről is beszélünk?
Csatangolóról, a fekete sörényű, sötét pej csodaparipáról,
Lórántról, a fekete fiatal táltosról,
Fatiméről, a hamvas szürke arab kanca mamáról,
Csongorról, az udvar leghűségesebb védelmezőjéről,
s a lassan megszámlálhatatlan cica seregletről…
a kecskéről, Ezüstkéről, a föl-alá cikázó villámról.
A táborzáró alkalmával jelezd nekünk, hogy szeretnéd, s mi előkerítjük hozzá az állat-barátainkat.
 
Bónusz # 5 – KÉPTÁR
Tábor után kapsz ajándékba egy linket, amin elérhetővé válik Számodra az összes fénykép, ami a táborban készült, hogy ne csupán az általunk kiválogatott képeket nézhesd meg, hanem magad választhasd ki a számotokra legkedvesebbeket, s hogy véletlenül se maradj le egyetlen pillanatról sem, ami Nektek sokat jelentett. Természetesen a linket nem tesszük közzé, csak azok láthatják, akiknek a gyermeke volt nálunk táborban. Kérd tőlünk ezt a bónuszt, és már küldjük is Neked e-mailben a zárt oldal linkjét, ahol hozzáférsz.

Szuper Bónusz

Bónusz # 7 – ÉLMÉNYGARANCIA

100% élmény garancia.png

NINCS SEMMI KOCKÁZATOD!

Az ajánlatom a következő. Ha a táborunk után mégsem lennél elégedett, akkor feltétlenül ragaszkodom hozzá, hogy kérd vissza a pénzed!
Személyesen garantálom, hogy a táborunk különleges kikapcsolódást nyújt gyermeked számára. De amennyiben mégis csalódnál, akkor itt van a 100%-os “csalódás biztos” garanciánk!


100% garancia!


Nincs más dolgod, csak annyi, hogy küldd el hozzánk csemetéd és érezze jól magát, amennyiben mégsem nyerte el a tetszéseteket a tábor, akkor semmi anyagi kockázatod nincs, hiszen élhetsz a garanciával, a táborzárót követően egy órán belül jelzed, hogy nem vagy elégedett és már vissza is kapod a befizetett tábor teljes díját, de ehhez szükséges, hogy gyermeked részt vegyen a tábornyitástól a táborzárásig minden napon és programon. Valamint nem csak visszaadom a pénzed, hanem őszintén és tiszta szívből elnézést kérek, hogy Nektek nem tudtunk maradandó élményeket nyújtani. Ebben az esetben kérlek, segítsd azzal a munkánkat, hogy elmondod a pontos okát a döntésednek, hogy tanulni tudjunk az esetleges hibánkból.
Apró betűs rész nincs, ne is keresd!
Sikerült meggyőzzelek, hogy csak nyerhetsz az ajánlatunkkal?


Akkor gyerünk, és válaszd ki a Számotokra legmegfelelőbb időpontot!


Várunk Benneteket nagyon sok szeretettel!

Pfeiffer Tamás.JPG

Pfeiffer Tamás
Az Őrállók Alapítvány kuratóriumának elnöke

Tábor időpontok és árak

Figyelem!
Augusztusi bentlakásos táborunk kézműves részébe már csak 1 szabad hely maradt!

Bentlakásos

Jurtatábor I.

2024. július 22-27.

Extra korai kedvezményes ár
112 900.-

(március 15-ig)

Korai kedvezményes ár

124 900.-

(március 15 - április 15.)

Normál ár

162 900.-

(július 18., 15:59 óráig)

Utolsó pillanatban ár

(július 18., 16 órától)

218 900.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

Bentlakásos
Jurtatábor II.

2024. augusztus 19-24.

Extra korai kedvezményes ár
112 900.-

(március 15-ig)

Korai kedvezményes ár

124 900.-

(március 15 - április 15.)

Normál ár

162 900.-

(július 18., 15:59 óráig)

Utolsó pillanatban ár

(július 18., 16 órától)

218 900.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

Napközis
tábor I.

2024. július 22-27.

Extra korai kedvezményes ár
64
900.-

(március 15-ig)

Korai kedvezményes ár

72 900.-

(március 15 - április 15.)

Normál ár

94 900.-

(július 18., 15:59 óráig)

Utolsó pillanatban ár

(július 18., 16 órától)

128 900.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

Napközis
tábor II.

2024. augusztus 19-24.

Extra korai kedvezményes ár
64 90
0.-

(március 15-ig)

Korai kedvezményes ár

72 900.-

(március 15 - április 15.)

Normál ár

94 900.-

(július 18., 15:59 óráig)

Utolsó pillanatban ár

(július 18., 16 órától)

128 900.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

NAGYON FONTOS! A jelentkezés kizárólag akkor érvényes, ha a tábor díja beérkezett a számlánkra.

Amíg ez nem történik meg, addig Gyermeked státusza függőben van. A számlát a jelentkezés után e-mailben küldjük meg Részedre, azzal az összeggel, amelyik idősávban beküldted jelentkezésedet. A tábor díját az adott idősáv végéig rendezned kell ahhoz, hogy az ott meghatározott áron vehesd igénybe a tábort. Amennyiben nem rendezed, átkerülsz a következő idősávba, melyben már egy magasabb összegért tudod igénybe venni.

Ha az adott idősávon belül nem érkezik meg az összeg, akkor a számla sztornózásra kerül és egy újat állítunk ki a következő idősáv árával. Nagyon köszönjük!

PONTOSAN MIT IS KAPSZ AZ ÁRÉRT?


Akkor nézzük: Mit kapsz Te, mint szülő?

 • Nyugalmat, hogy a gyermeked BIZTONSÁGBAN van

 • Elégedett, boldog gyermeket, aki nagyon jól érzi magát, és alig várja a következő napot.

 • Tapasztalt, gyakorlott foglalkozásvezetőket, akik valódi tudással rendelkeznek, és át is adják ezt a gyermekednek.

 • Gyermekközpontú, kis csoport-létszámokat. A bizalmas légkör, a jó hangulat, az egyéni bánásmód érdekében, és hogy a lehető legtöbb figyelemben legyen része a gyermekednek.

 • Színvonalas, tartalmas programokat, melyek a Számodra megfelelő értékeket közvetítik.

 • Nagyon jól szervezett tábori életet, amely fegyelmezett, ugyanakkor kellőképpen rugalmas és gondoskodó. Hogy a lehető legtöbbet kaphassa gyermeked, odafigyelve az igényeire és képességeire.

 • Igényes, tiszta, gyönyörű környezetet, ami megfelelő infrastrukturális háttérrel rendelkezik. Jó a táborhely kialakítása, szívesen engeded el a gyermeked.

 • Elsősegélynyújtó szakember állandó személyes jelenlétét. Hogy szükség esetén akár a legkisebb karcolásra is azonnali gyógyírt kaphasson csemetéd. A tábor helyszínétől néhány percre orvosi rendelő, mentőállomás is található.

 • Korrektséget. Azt nyújtjuk, amit előzőleg megbeszéltünk, megígértünk. Apróbetűs részek nélkül.

 • Tiszta, egyenes és egyértelmű kommunikációt. Pontos információkat, melyek megfelelnek a valóságnak és időben érkeznek, hogy mindig naprakészen képben legyél, bármi történjék is.

 • Állandó elérhetőséget, hogy lehetőséged legyen a gyermekeddel, vagy a velünk való kapcsolattartásra.

 • Előzetes személyes találkozó lehetőségét. Ha szeretnél bennünket jobban megismerni – mert nagyon nem mindegy, kire is bízod a gyermekedet.

 • Szeretetteljes, emberközeli, barátságos, bizalmas, nyílt, kedves légkört bizalmaskodás nélkül. Hogy ajándék legyen minden beszélgetésünk, még akkor is, ha éppen „csak” a gyermeked zoknijáról van szó.

 • Szabadidőt. Hogy nyugodtan ki tudj kapcsolódni, vagy nyugodtan tudj dolgozni.

240242456_1861028437392073_8599714193801814225_n.jpg
Orallok_logo_fekete.png

NAPKÖZIS TÁBORUNKNAK idén az ŐRISZENTPÉTERI SISKASZEREN lévő “Őrállószer” ad otthont, ahol az ősi korokat idéző jurtatáborban egy csodavilágba csöppenhetünk.
ÉTKEZÉS: napi 3-szori bőséges eledel, az egészséges étkezést és az őrségi ízeket figyelembe véve.
AMI SZÜKSÉGES: vízálló cipő/váltócipő, esőkabát/esernyő, sapka/fejkendő, csereöltözet, amennyiben a gyermek rendszeresen gyógyszert szed, a napi gyógyszeradagja, szülői nyilatkozat a gyermek egészségügyi állapotáról (jelentkezés után e-mailben küldjük).
Amire NINCS szükség a táborban, ezért kérjük, a gyerekek ne hozzanak (ezekért semmilyen felelősséget nem vállalunk): otthoni játékszerek, otthonról hozott étel, ital, mobiltelefon, értéktárgyak (értékes ékszerek, óra, fényképezőgép, tablet, stb.).
JELENTKEZÉS UTÁN A PONTOS LISTÁT ELKÜLDJÜK!
 
BENTLAKÁSOS JURTATÁBORAINK az idei esztendőben az ŐRISZENTPÉTERI SISKASZEREN lévő “Őrállószeren” várják lakóikat,
ahol A HAT NAP SORÁN a jurták különleges világában töltődhetnek fel ifjaink.
ÉTKEZÉS: napi 5-szöri bőséges eledel, az egészséges táplálkozást és az őrségi ízeket figyelembe véve.
ELSZÁLLÁSOLÁS: az alapítványunk által biztosított JURTÁKBAN.
AMI SZÜKSÉGES: vízálló cipő/váltócipő, esőkabát/esernyő, sapka/fejkendő, tisztálkodási szerek, naptej, szúnyog – és kullancsriasztó, a sátor aljába hálózsák és takaró vagy egyéb vastagabb alátét, elemlámpa, költőpénz (pár ezer Ft), fürdőruha és törölköző (patakban fürdéshez), szülői nyilatkozat a gyermek egészségügyi állapotáról (jelentkezés után e-mailben küldjük).
Amire NINCS szükség a táborban, ezért kérjük, a gyerekek ne hozzanak (ezekért semmilyen felelősséget nem vállalunk): otthoni játékszerek, otthonról hozott étel, ital, mobiltelefon, értéktárgyak (értékes ékszerek, óra, fényképezőgép, tablet, stb.).
JELENTKEZÉS UTÁN A PONTOS LISTÁT ELKÜLDJÜK!

Jurta collage.png

HELYSZÍN:
ŐRÁLLÓ SZER

Orallok_logo_fekete.png

 FIGYELEM!!! FONTOS!!!
A koronavírus miatt kialakult helyzetet figyelembe véve és az előző évek gyakorlatát megtartva, csak és kizárólag egészséges gyermeket tudunk fogadni táborainkba, melyet a szülők a jelentkezés után az alapítványunk által küldött Szülői nyilatkozattal kötelesek igazolni.


ALAPÍTVÁNYUNK FELELŐSSÉGET KIZÁRÓ NYILATKOZATA: Felhívjuk a figyelmet arra, hogy bár alapítványunk mindent elkövet azért, hogy a táborokban a megfelelő és maximális higiéniát fenntartsa és folyamatos fertőtlenítéseket végezzen, mindezek ellenére bármilyen betegség kialakulása esetén semmilyen felelősséget nem vállal.
Amennyiben egy gyermek bármilyen módon megbetegszik a tábor ideje alatt, a szülőnek kötelessége vállalnia, hogy a megbetegedés napján haza viszi gyermekét, akit a szülő megérkezéséig társaitól elkülönítünk. Mindezek tudomásul vételét a jelentkezés után a szülők részére megküldött szerződésben aláírásával igazolja.

HA BÁRMIBEN SEGÍTENI TUDUNK, 
HÍVJ VAGY ÍRJ EGY EMAILT!

12045647_10153657164868958_5566529204551

Szia! Anduska Veronika vagyok, keress bátran!
Ha nem érsz el, küldj egy SMS-t és visszahívlak.

+36 70 426 7686

Kedden, csütörtökön és pénteken tudom fogadni hívásodat, 9 és 17 óra között.

TÁBORAINK SZELLEMISÉGE

Táborainkban elsősorban SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS zajlik, ahol a gyermekedből a csapatmunka, a közösség,

a foglalkozások, a következetesség által egy olyan énje törhet fel, amiről talán nem is sejted, hogy benne rejlik. Nálunk felszabadult lehet, önmagát adhatja; nem kell semmilyen sztereotípiának megfelelnie, hiszen mi úgy fogadjuk el őt, amilyen valójában. 


Itt lekapcsolódik a villanypásztorokról (telefon, tablet…) és bekapcsolódik a természetbe. 
Megmutatjuk neki, hogy a valóságban is lehet „kraftolni”, versenyezni, és küzdeni, igazi csapatban, nem pedig virtuális „klánokban”. Mindezek során nem csak a hüvelykujjai fognak megedződni, hanem az egész teste. Az esti jóleső fáradtság ugyanolyan lesz, mint amilyen a Tiéd volt gyermekkorodban. 


Megmutatjuk neki, hogy gazdaságot és bázist nem csak a virtuális térben lehet építeni, hanem a valóságban is. Táborunkban a bázist két kezével és csapatával építheti fel. Nem a billentyűk nyomkodásával, hanem az elszáradt ágak, gallyak rendszerezett egymásra pakolásával. Pont azokat a dolgokat teheti meg, amit Te is átéltél a nagyszüleidnél töltött nyaralások alkalmával, a szomszéd gyerekekkel.

240311230_1861847883976795_8264895095634386822_n.jpg

Az egyéni törődés és figyelem, mellyel gyermeked felé fordulunk, lehetővé teszi azt, hogy kinyíljon és átformálódjon. Nincsenek csoda trükkök. SZERETET, ODAFIGYELÉS, BIZALOM, KÖVETKEZETESSÉG, FEGYELEM, FIGYELEM – ezeket követve és alkalmazva tartjuk programjainkat, s törődünk táborlakóinkkal.

A KATONAI HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁBOR

Te is unod már, hogy magyarként szinte szégyellned kellett magad a történelemórákon, mert mások javára torzították el dicső múltunkat a tankönyveink? 
Eleged van, hogy a történelemkönyvek őseink bukásáról és a vesztes csatákról szólnak, miközben a honfoglalás korában kb. 150 nyertes csatára jutott 2 vesztes csata? 
Szeretnéd, hogy gyermeked megismerje hazája dicső múltját, és büszke lehessen magyarságára? Hogy megismerkedjen a hunok rettegett fegyverével, az íjjal, vagy a ’48-as szabadságharcban fegyverként is használt karikás ostorral, vagy a huszárok legnemesebb fegyverével, a szablyával, amivel a magyar huszár mindenütt dicsőséget aratott, bármerre is harcolt a világban?
Katonai hagyományőrző táborunkban apáink, nagyapáink fegyvereit nem csak vitrinben lehet nézegetni, hanem a gyermeked a kezébe is veheti, ki is próbálhatja őket, sőt a használatukat el is sajátíthatja, akár készség szinten is. Idén a szablyavívás fortélyait tanulhatja meg, illetve ha már részt vett ilyen témájú táborunkban, akkor tovább fejlesztheti a már korábban megszerzett tudását. 
KATONAI HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁBORUNK a SZABLYÁVAL ismerteti meg lakóit, akik elsajátíthatják az alapokat, profi hagyományőrző csapatoktól eltanulva a legjobb és leghasznosabb technikákat
.

 

Katonai hagyományőrző táborunkba kizárólag fiúkat fogadunk, nagy szeretettel!

AZ ÉRTÉKMENTŐ KÉZMŰVES ALKOTÓ TÁBOR

Figyelem!
Augusztusi bentlakásos táborunk kézműves részébe már csak 1 szabad hely maradt!