G-RCGJCSMR0H
top of page
VIP Tábor borítókép_edited.jpg
Orallok_logo_fehér.png

VIP TÁBOROK

Kis Létszámú Táboraink

PÁRATLAN LEHETŐSÉG 10-16 ÉV KÖZÖTTI FIÚKNAK!
KISEBB LÉTSZÁMÚ TÁBOROK A NAGYOBB FEJLŐDÉSÉRT!

A folyamatosan érkező szülői igények indították Tamást - aki az Őrállók Alapítvány vezetője, Stratégiai Személyiségfejlesztő (www.orsegbenonmagadert.hu), a Fiúból Férfit Nevelés Specialistája, az Őrállók Személyiségfejlesztő Katonai Hagyományőrző Táborok szakmai vezetője - arra, hogy az alapítvány meglévő személyiségfejlesztő táborai mellett KISEBB LÉTSZÁMÚ TÁBOROKAT IS INDÍTSON.

Ezek a táborok maximum 10 vagy annál kevesebb fiatalt fogadnak, hogy sokkal nagyobb egyéni figyelem jusson rájuk és így még jobban garantált az egyéni személyiségfejlődés is.
 
A kisebb létszámú, 10, 6 és 1 fős táborok kimondottan és kizárólag fiúk számára kerülnek megrendezésre, 10-16 éves korig, s ezek a táborok csak és kizárólag bentlakásosak!

A Különleges és a VIP Tábor (lásd lejjebb) előtt mindenképpen szükség van előzetes online konzultációra Tamással, hogy a gyermek egészen biztosan a számára legmegfelelőbb helyen legyen. Azt is elmondja, ha az alacsonyabb létszámú tábort javasolja gyermeked számára, de azt is, ha azt nem látja szükségesnek, és a nagy létszámú táborba javasolja a részvételt. (Bár manapság hatalmas divat nagyobbnak feltüntetni a problémát, mint amekkora, de ennek az etikátlansága miatt ezt a „trendet” ő nem hajlandó követni.) Az előzetes online konzultáció először a szülővel, azután a gyermekkel történik, összesen kb. 1 óra időtartamban.
 
Nézzük sorban a kisebb létszámú táborokat!

IMG_0121_edited.jpg

1.) KIS LÉTSZÁMÚ TÁBOR
 
A Kis Létszámú Táborban legfeljebb 10 főt tudunk fogadni.
 

  • Azoknak a fiúknak ajánljuk, akiket a nagy létszámú tábor feszélyez, mert visszahúzódóbbak, esetleg gátlásosabbak, nehezebben ismerkednek.

  • Azoknak is ezt javasoljuk, akik bármi miatt nagyobb odafigyelést igényelnek: megváltozott valami az életükben, a családjukban, esetleg iskolaváltás lesz, veszteség érte vagy tartós probléma nyomasztja őket.

  • Ide várjuk azokat is, akiknél a szülők vagy tanárok motiválatlanságot tapasztalnak.

  • Természetesen jöhetnek azok a gyermekek is, akik a tudásuknak megfelelően még jobban szeretnének elmélyülni a régi magyar fegyverek használatában.

  • A kis létszám miatt sokkal nagyobb figyelem jut a gyermekekre, jobban oda tudunk figyelni az egyéni szükségleteikre, hatékonyabban tudjuk motiválni őket, Tamás segít nekik az összefüggések megértésében az életükre vonatkozóan.

  • Tamás mellett 2-3 katonai segítő fog velük, és csak velük foglalkozni, a kiszolgáló személyzeten (konyha) kívül.

 

A Kis Létszámú Táborra való jelentkezésnek nem feltétele az előzetes online konzultáció. Szabadon eldöntheted, hogy szeretnéd-e azt, látod- e szükségét.

2.) KÜLÖNLEGES TÁBOR
 
A Különleges Táborban
Tamás 2-3 katonai segítő társával táboroztat maximum 6 fiút. Ez igazi bandázásnak ígérkezik, családias hangulatban. 😊

 

  • Ide olyan fiúkat várunk, akikkel kapcsolatban már konkrét problémát, „javítanivalót” ismert fel a szülő. A tábor végén pedig a szülő konkrét, a gyermekére szabott „használati utasítást” fog kapni a gyermekneveléssel kapcsolatos sarokpontok mentén.

  • A tábor ára tartalmazza a szülőkkel történő tábor végi konzultációt, valamint 5 óra utánkövetést, ami azt jelenti, hogy amikor elakad a szülő, fel tudja hívni Tamást, és tanácsot tud kérni tőle.

  • Azoknak ajánljuk ezt, akik olyan problémákkal küzdenek, amire eddig nem találtak megoldást. Akik szeretnék konkrétan valamiben segíteni a gyermeküket, és ehhez mernek segítséget kér

 

A Különleges Táborra való jelentkezést kötelező előzetes online konzultáció előzi meg.

3.) VIP TÁBOR
 
A VIP Tábor
 1 fős tábor, ami azt jelenti, hogy csak 1 fiúval foglalkozik Tamás 6 napon át.

Míg az előző tábornál a probléma pontos diagnosztizálása történik, ebben az esetben egy hét alatt Tamással meg is oldja a konkrét problémáját a gyermek. Otthon már csak a kapott instrukciók alapján fenn kell tartani a kívánt állapotot, amihez minden segítséget megad a szülőknek.


Ahhoz lehetne ezt hasonlítani, hogy a Különleges Tábornál kap egy szerszámosládát, és megtanulja használni a szerszámokat, amivel az életét rendbe tudja tenni. Az egyéni foglalkozás során, azaz a VIP Táborban viszont „meg is szerelik” a gyermek lelkét kettesben, és úgy viszi haza a szerszámosládát, hogy már csak apróbb javítgatásokra, finomhangolásra lesz szükség. Vagyis ugyanaz történik, mint a felnőttek esetén a stratégiai személyiségfejlesztésnél

(ld. Tamás honlapján: https://www.orsegbenonmagadert.hu).
 
Ennél a változatnál napi telefonos konzultáció van a szülőkkel, és ajándékba kapnak még 10 óra felnőtt és 5 óra gyermek konzultációs lehetőséget.


A szülők kézbe kapják a gyermekhez a „használati utasítást” és megtudják, hogy szülőként mit kell tenniük annak érdekében, hogy ez a változás tartós legyen.

 

Természetesen a VIP Táborra való jelentkezést is kötelező előzetes online konzultáció előzi meg.
 
Minden konstrukcióban benne foglaltatik a gyermekek teljes körű ellátása:
a napi ötszöri bőséges étkezés,

a kényelmes jurtaszállás és a különböző foglalkozások ára is.

Pfeiffer Tamás
a Fiúból Férfit Nevelés Specialistája

Neked, szülőként, semmire sem lesz gondod, csak keresd Tamást, és segít kiválasztani, hogy melyik tábor lenne a legmegfelelőbb a fiadnak. Az biztos, hogy életre szóló élménnyel ajándékozod meg, akármelyiket is választjátok majd!
 
A kisebb létszámú táborok a következő időpontokban és árral kerülnek megrendezésre:

 

Kis Létszámú Tábor
(max. 10 fő)


 

2023. július 3 - 8.

249.000.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

Különleges Tábor
(max. 6 fő)


 

2023. júl. 31 - aug. 5.

399.000.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

+ 5 óra konzultáció ajándékba, 174.500 Ft értékben!

VIP Tábor
(1 fő)

 

Egyéni időpontban

599.000.-

Helyszín:

Őriszentpéter,

Siskaszer 26. “Őrálló Szer”

+ 15 óra konzultáció ajándékba, 523.500 Ft értékben!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, a korlátozott számú helyek miatt MINÉL HAMARABB jelentkezz! Szükség esetén részletfizetésre is lehetőséget biztosítunk.
 
Írj egy e-mailt az orsegbenonmagadert@orallok.hu címre, vagy Tamás honlapján kérj egy konzultációt: www.orsegbenonmagadert.hu.


Ezek után felvesszük Veled a kapcsolatot időpont egyeztetésre.
 
Mindegyik tábor élménygaranciás, vagyis amennyiben nem nyerte el a tetszéseteket a tábor, akkor semmi anyagi kockázatod nincs. Ha a tábor utolsó programját követően egy órán belül jelzed, hogy nem vagy elégedett, már vissza is kapod a befizetett tábor teljes díját, de ehhez szükséges, hogy gyermeked részt vegyen a tábornyitástól a táborzárásig minden napon és programon. Mert mi tényleg segíteni szeretnénk. Nem meggazdagodni szeretnénk rajtatok, hanem a gyermekeitekkel kapcsolatos igényeiteket és álmaitokat a lehetőségeinkhez mérten maximálisan kiszolgálni.
 
A Kis Létszámú, a Különleges és a VIP Táborokkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, valamint bármilyen felmerülő kérdés esetén keresd bátran Tamás asszisztensét, Fannát: orsegbenonmagadert@orallok.hu


 

bottom of page