G-RCGJCSMR0H
top of page
Orallok_logo_fekete.png

TÁBOROK AZ ŐRSÉGBEN

Magazin

A Te Unokádnak is jár a boldog gyermekkor - Ifjúsági Táborok az Őrségben


"Bezzeg, a mi gyerekkorunkban! A legnagyobb büntetés lett volna, ha nem mehetünk ki nyáron. Csak aludni jártunk haza, néha még akkor sem. Kint voltunk a jó levegőn, futkostunk, örültünk, amikor nem volt munka. Az egész utca együtt játszott."


Ismerősek a fenti gondolatok?


Milyen jó lenne, ha a mai gyerekek is átélhetnék ezt!

Ha letennék a kütyüket, ott hagynák a képernyőket, és a valóságban játszanának. Ha mindeközben tiszteletet és kitartást is tanulnának, és új barátokat is szereznének. Ki tudnának teljesedni úgy, hogy megtanulnak csapatban küzdeni, és egymásért felelősséget vállalni.


A varázslatos Őrségben jurták idézik a múltat, békésen legelésző lovak testesítik meg a nyugalmat és a gyönyörű természet valódi kalandokra hív.A fiúk katonáskodnak, a lányok kézműveskednek.

Futkosnak a szabad levegőn, és eszükbe sem jut a tévé, a tablet vagy a mobil.

A foglalkozások során nemcsak az íjászatban vagy a hímzéstechnikákban lesznek egyre ügyesebbek, hanem saját értékeiket is jobban megismerik.Az önfeledt játékok alatt társas készségeik fejlődnek, megtanulnak csapatban dolgozni, kudarcot tűrni és kitartani.Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz! Még van pár szabad hely.

Biztosíts egy felejthetetlen nyári élményt unokádnak! Olyat, amiért örökre hálás lesz Neked.


Neked hány unokád van? Írd meg kommentben a Facebookon! :)


183 views0 comments

Comments


bottom of page