G-RCGJCSMR0H 4 tanács, hogy sikeres embert tudj nevelni a Gyermekedből
top of page
Orallok_logo_fekete.png

TÁBOROK AZ ŐRSÉGBEN

Magazin

4 tanács, hogy sikeres embert tudj nevelni a Gyermekedből



A mai modern, felgyorsult világban a gyermeknevelés sok kihívással jár a szülők számára. Új trendek, az internet megjelenése, az okostelefonok, a közösségi média mind megnehezítik azt, hogy olyan emberré váljon Gyermeked, amilyenné Te szeretnéd. De ha Te is valódi értékrendre akarod nevelni Legféltettebb Kincsedet, akkor ez a cikk Neked szól!


Lépjetek ki a virtuális valóságból!


Ha megfigyeled, Te is, mint szülő, és a Gyermeked is nagyon sok időt töltötök a laptoppal és az okostelefonnal, ami rengeteg időt elvesz a valóságtól és Tőletek. Több időt kell egymásra szánnotok, több időt kell töltenetek a valóságban, elszakadva a kütyüktől! A gyermeked egészségének pedig jót tesz, ha valódi élményekkel gazdagodik.


Lepd meg egy személyiségfejlesztő táborral, ahol a kaland és a fejlődés garantált!


Biztos te is éreztél már úgy, hogy minden a feje tetején áll az életedben és egyszerűen nincs időd mindenre, igaz? Nos, ebben mi tudunk Neked segíteni! A gyönyörű Őrségben, Őriszentpéteren rendezzük meg 6 napos személyiségfejlesztő, katonai hagyományőrző, valamint értékmentő kézműves alkotó táborunkat, lányoknak és fiúknak egyaránt. Valódi értékekre tanítjuk Gyermekeket, mint például a szeretet, a barátság, a bajtársiasság, a kitartás, a hit, a hazaszeretet, a lelki fejlődés, vagy épp a saját korlátaink átlépése. Több mint 15 éves tapasztalatunk van táboroztatásban, mely során több mint 1000 gyermek útját egyengettük a helyes irányba. A szülők visszajelzései alapján garantált a fejlődés és a kaland!

A csapatmunka fontossága és közösségbe való illeszkedés


Fontos, hogy Gyermekednek megtanítsd azt, hogyan kell közösségben és csapatban lenni és mozogni, hisz rengeteg dolog erre épül az életében: az óvoda, az általános iskola, a gimnázium, az egyetem, a munkahely. A táborainkban is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan alapokat adjunk táborozóinknak, ami egész életükben hasznukra fog válni. Táborainkban elsősorban SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS zajlik, ahol Csemetédből a csapatmunka, a közösség, a foglalkozások, a következetesség által egy olyan énje törhet fel, amiről talán nem is sejted, hogy benne rejlik. Nálunk felszabadult lehet, önmagát adhatja; nem kell semmilyen sztereotípiának megfelelnie, hiszen mi úgy fogadjuk el őt, amilyen valójában.


Kitartás, erős akarat és becsületes hozzáállás


Ha azt szeretnéd, hogy Gyermeked erős emberré váljon, hogy minden akadályt leküzdjön az életében, hogy sikeres mentalitása legyen, már korán meg kell tanulnia, hogy kitartásra, erős akaratra és becsületes hozzáállásra van szüksége; ehhez pedig példaképekre, akikre felnézhet, akik megmutatják neki a helyes irányt. Táborainkban tapasztalt, gyakorlott foglalkozásvezetők fognak Gyermekeddel foglalkozni, akik valódi tudással rendelkeznek, és át is tudják ezt adni. Minden segítő önkéntesünknek maximálisan meg kell felelnie az elvárásainknak, hogy a lehető legjobb törődést tudjuk adni a nálunk táborozók számára. A Gyermeked a legdrágább kincsed, ezért mi is így fogunk vele bánni!



111 views0 comments
bottom of page