G-RCGJCSMR0H
top of page
Orallok_logo_fehér.png

TÁBOROK AZ ŐRSÉGBEN

SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ, KATONAI HAGYOMÁNYŐRZŐ,
VALAMINT ÉRTÉKMENTŐ KÉZMŰVES TÁBOROK

About

FELELŐSSÉGTELJES SZÜLŐ FIGYELEM!

Neked is fontos, hogy gyermeked ne csak gyökerek nélküli világpolgár legyen, hanem igaz magyar emberré nevelkedjék, de ehhez nem akarod otthon tartani egész nyáron? 

Bízd ránk! Mi magyar értékrendre neveljük gyermeked az Őrség egyetlen katonai hagyományőrző táborában, valamint értékmentő kézműves alkotó táborában.

Welcome.jpg

TÁBOR IDŐPONTOK

Árlista egyben.png

* Utolsó pillanatban ár: 

Ha bármi oknál fogva csak az utolsó pillanatban derülne ki, hogy hoznád hozzánk, táborba gyermeked, semmi gond, MEGOLDJUK! Hiszen annyira fontosak vagytok nekünk, hogy még a tábor kezdetét megelőző utolsó napon is jelentkezhettek, (feltéve, ha nincs teltházunk). Ebben az esetben kérlek, vedd figyelembe, hogy minden szervezést, beszerzést újra elölről meg kell csinálnunk gyermeked részére, hogy ugyanolyan jól érezhesse magát, mint a többiek. Ezt mi szívesen vállaljuk, de ebben az esetben már ezzel az „utolsó pillanatban árral” kell számolnotok, függetlenül attól, hogy tavaly nálunk táborozott-e a gyermeked vagy új táborozó. Illetve a napközis táborunk esetén előfordulhat, hogy a táborba jutást és a hazamenetelt Nektek kell megoldanotok.

Contact
bottom of page